De vlucht naar Oslo verliep vlot, de vlucht van Oslo naar Longyearbyen ook, maar blijkbaar  niet voor mijn bagage. Er moet een heel rek met zakken voor Longyearbyen in Oslo achter gebleven zijn want we waren met een tiental mensen zonder bagage. Naast al mijn kleren en toiletgerief zat daar jammergenoeg ook de oplader van mijn fototoestel in, dus ik moet zuinig zijn met de batterij die ik nu heb.. Verder is alles goed! prachtig landschap, mooi weer en het is amper donker! Hieronder een snelle foto van het zicht uit mijn raam. Links op de foto zie je het zeewater in de fjord, Als je weet waar je moet zoeken kan je in het midden van de foto het dak van UNIS zien, de universiteit. Thermometer zegt -19 maar vandaag waait het stevig waardoor het kouder aanvoelt. Gisteren was het -22 zonder wind, en dat viel beter mee. 

Close Menu